Kappale metsän-otusta, hyvin siivottu ja jonkun aikaa vedessä pidetty, silavoidaan ja paistetaan pannussa. Maidon päällistä, voita ja rasvaa hämmennetään päälle valeltavaksi; jos liemi tulee kovin sakeata, valetaan kiehuvaa vettä sekaan.
Noin kolmen-viiden tiiman perästä se on valmisna. Sitten sopii riputella jauhennettua leipää päälle.
Metsän-otusta käypi myös pitää muutamia päiviä etikassa, johon on pantu sitruuni-viiluja, scharlotan-laukkaa, neilikoita suolaa ja laakerinlehtiä, jolloin sitä myös samalla höystevedellä valellaan.
Noin kolmen-viiden tiiman perästä se on valmisna. Sitten sopii riputella jauhennettua leipää päälle.
Metsän-otusta käypi myös pitää muutamia päiviä etikassa, johon on pantu sitruuni-viiluja, scharlotan-laukkaa, neilikoita suolaa ja laakerinlehtiä, jolloin sitä myös samalla höystevedellä valellaan.
Kommentit
Lähetä kommentti